GRADIMO ZA GENERACIJE

Vremena se mijenjaju, ali ne i naša razina poslovnog entuzijazma. Poslujemo sa stavom izraženim kroz slogan "sigurna točka susreta" koji je rezultat ostvarenja zajedničkih poslovnih ideja i snova, kako naših poštovanih klijenata i partnera, tako i nas samih.
KONTAKTIRAJTE NAS

Union projekt d.o.o. je tvrtka za projektiranje, gradnju i inženjering. Kvaliteta nas čini sretnim! Ovaj uspješni recept slijedi osnivač i direktor Boris Krbavčić od 2000.g. Od tvrtke sa jednim zaposlenim u početku, narasli smo do kompetentne tvrtke s 10-tak visokostručnih i visokoprofesionalnih djelatnika, kako u projektiranju tako i u izvođenju građevinskih radova.

Također imamo dugogodišnju poslovnu suradnju s velikim brojem visokostručnih i pouzdanih suradnika za izvođenje svih potrebnih radova. S velikim entuzijazmom prilazimo rješavanju svih radnih zadataka. Vremena se mijenjaju. Dobar ručni rad ne. Držimo se tradicionalne gradnje, kamen na kamen, cigla na ciglu. Takve kuće su građene za generacije i uvijek zadržavaju svoju vrijednost. Tvrtka Union projekt d.o.o. posjeduje svu potrebnu opremu i tehniku za izvođenje svih potrebnih radova. Do sada smo izgradili i opremili veliki broj stambenih objekata.

Sami klijenti odlučuju o tipu kuće. Velika ili mala, jednostavna ili luksuzna, u mediteranskom ili modernom stilu. Stav poslovanja izražen je kroz naš slogan „sigurna točka susreta“ koji je rezultat ostvarenja zajedničkih poslovnih ideja i snova, kako naših poštovanih klijenata i poslovnih partnera, tako i nas samih.

naše prednosti

Visoka
profesionalnost

Dugogodišnje
iskustvo

Visokokvalificirani, stručni
i kompetentni suradnici

Ozbiljan pristup
svakom klijentu

Pouzdanost

Snažan tim

Brza dostupnost

Jedna osoba za
sva pitanja

Kompletna usluga na jednom mjestu

Boris krbavčić

vlasnik i direktor

Rođen 1959. godine. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Proteklih 22 godine privatni poduzetnik u branši projektiranja i građevinarstva.

Govori njemački, engleski i talijanski jezik.